Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez a táp hány wattos? hiába...

Ez a táp hány wattos? hiába nézegetem nincs ráírva az oldalára

Figyelt kérdés
videókártyát szeretnék venni ahozz ajánlott 500 watt lefotóztam a tápomat ennyi infót tudok róla [link]

2020. júl. 24. 11:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Szedd ki, valoszinuleg a tetejen lesz egy cimke.
2020. júl. 24. 11:33
 2/12 anonim ***** válasza:

"videókártyát szeretnék venni"

Milyet? Gyártó, típus?

Jelenleg milyen van benne?

"lefotóztam a tápomat ennyi infót tudok róla"

Ez eléggé kevés annak megállapításához hogy hány wattos.

De az mindenesetre elmondható, hogy nem egy minőségi darab - az Akyga tápok a versenytársaikhoz képest eléggé olcsóak, nem érhető el róluk teszt:

* [link]

* [link]

* [link]

* [link]

nem lehet tudni, milyen belsővel rendelkeznek:

* [link]

nem szerepelnek szakfórumok ajánlati listáján:

* [link]

Feltehetőleg mivel a géped kevés teljesítményt vesz fel, és a táp ehhez képest gyaníthatólag eléggé túlméretezett, és jó áramellátottságú helyen laksz a táp minőségéből vajmi keveset tapasztalhatsz.

De amint bekerül egy nagyobb fogyasztású komponens, előjöhetnek a problémák - a technika inszomniában szenvedő ördögéről nem is beszélve.

2020. júl. 24. 12:03
 3/12 A kérdező kommentje:
i5 2400 gtx 750 ti 8 giga ram ez a konfigom tudom a táp nem egy jó márka csak ajánlott 500 watt egy új videókártyához nekem '' új'' egy RX 570 4 gigás videókártyáról lenne szó nem tudom hány wattos a tápom
2020. júl. 24. 12:19
 4/12 A kérdező kommentje:
geforce gtx 750 ti 2 gigás van benne amit kinéztem az meg sapphire rx 570 4gb
2020. júl. 24. 12:20
 5/12 anonim ***** válasza:

A GTX 750 Ti egy belépő szintű kártya - hacsak nem valami túlhajtott modellről van szó - nem kell hozzá plusz PCIe tápcsatlakozó, így ez a konfig nem vesz fel elvileg maximum kb. 200 W-nál többet - szóval akár egy 300 W-os táppal is simán elboldogulhatna.

Ezzel szemben a kinézett kártyán már van egy 8 tűs PCIe tápcsatlakozó, ami 150 W-tal dobja meg a tápfelvételt - ahhoz viszont már elkellhet egy rendes 450-500 W-os terhelhetőségű táp.

2020. júl. 24. 13:16
 6/12 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ egy i5 2400 3.1ghz kitudja hajtani egy RX 570 4 gigás kártyát?
2020. júl. 24. 14:09
 7/12 MGéza ***** válasza:

Akyga, abból is a legegyszerűbb, B 500 ahogy elnézem. Ennek a teljesítménye 12V ágon ami neked kéne 264W, ami édeskevés, figyelembe véve a minőséget is. Azt jósolom hogy hamar kénytelen leszel lecserélni.

[link]

2020. júl. 24. 14:16
 8/12 anonim ***** válasza:
Alapból nem egy csúcsmodell ez a tál. Az se biztos hogy van rajta 8pines vga csatlakozó. Meg ha ez eldurran, visz magával mindent, semmilyen védelem sincs rajta. Én ha ilyen lenne a gépemben cserélném egy fokkal jobbra, nem ilyen 3-4000 forintos tápra mint ez!
2020. júl. 24. 14:28
 9/12 anonim ***** válasza:
Ilyen táp nem elég egy RX 570 mellé!
2020. júl. 24. 14:54
 10/12 anonim ***** válasza:

Ez ipari hulladék, úgy, ahogy van. Muszáj lesz másikat venned az RX mellé. Ez a minimum újonnan: [link]

Vagy esetleg ez, még jobb: [link]

#6 Játéka válogatja, előfordulhat CPU limit, de ha már VGA-t fejlesztesz, nem érdemes gyengébbet venni.

2020. júl. 24. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!