A Lenovo laptopomon egy billentyű állandóan kipattan, annak ellenére, hogy sehol sincs eltörve. Mit kéne csinálnom, hogy a helyén maradjon?
Néhány napja a Lenovo laptopomon az A billentyűm folyamatosan kipattan a helyéről. Szétszedtem, megtakarítottam, visszaraktam, ugyanúgy kijön, de csak akkor, amikor a billentyű felső felét nyomom le, ergo, mikor az gomb megdől felfelé. Ismét kivettem, ezúttal szét is szedtem, de nem láttam sehol, hogy el lenne törve, sőt, vagy tíz videót megnéztem már róla, hogyan kell helyére rakni egy billentyűt, és mindent ugyanúgy csináltam, mégsem marad a helyén, amikor megnyomom a billentyű felső felét.
Lehet, mégis el lenne törve? Esetleg ki van tágulva a illangós szerkezet egyik lyukja, amiatt nem marad a helyén a kisebb része? Holott tényleg úgy csináltam mindent, ahogy a vidikben van, mi több, még felfeszegetni se tudom, amikor vízszintesen a helyén van, csak sajnos, ha a tetejét nyomom. Ez nekem azért szar, mert játékra i használom ezt a laptopot, és nem tudom máshogy nyomni az A betűt, mert nem érem el a többi szükséges gombot.
Keressek fel esetleg egy szervízt, hátha ott meg tudják oldalni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!