Erősebb videókártyát vennék ehezz a konfighoz? többi lent
Figyelt kérdés
van egy i5 2400 8giga ram gtx 750 ti gépem régebbi pár éves darab kicsit fejleszteni szeretnék max keretem 50-70 ezer ez a plafon egy jobb videókártyára egy gtx 1070 et kitudna hajtani a proci? tudom a ram is kevés de csak pár játékra használom most pl friday 13 th illetve játszani szeretnék a cod warzoneval is de még lowon is 15-20 fps élvezhetetlen milyen videókártyát lenne érdemes venni emellé?2020. júl. 22. 09:08
11/18 anonim válasza:
7-es vagyok aki lepontozott az indokolja meg miért!!!!!!
12/18 anonim válasza:
7 es ÉN nem pontoztalak le de szerintem egy 8 éves 4 magos használt prociért bőven sok 30k mondom ezt úgy hogy nekem is ilyen van. Egy használt Ryzen alapú félkonfiggal már jobban járna.
13/18 anonim válasza:
RX 570 30k hardveraprón, ezzel még elbír a CPU-d.
14/18 A kérdező kommentje:
Egy rx570 4 vagy 8 gigást nézzek? Jó árba van nem okozz gondott intel proci amd videokartyanak? Illetve telepiteni az újat ha megveszem kiveszem a régit újjat beteszem és ennyi?
2020. júl. 22. 15:46
15/18 anonim válasza:
Ha max 1-2 ezer forint a kulonbseg a ketto kozott, akkor a 8-ast
16/18 anonim válasza:
Ddu-val letorlod a regi drivert, arra nyomsz hogy clean and suhutdown. Kiveszed a regit, betakod az ujat, majd leltoltod a hivatalos oldalrol az rx 570 driverét
17/18 anonim válasza:
Ja, RX 570 jó lehet, azért egy tisztességes tápegységed legyen hozzá, tehát ne Akyga meg ilyenek. Annyit még, hogy a processzorod sem túl acélos a modern játékokhoz, főleg multihoz nem.
18/18 anonim válasza:
XFX,SAPPHIRE típus legyen.
4/8gb csak ha minimális az ár különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!