Melyik MacBookot érné meg megvenni most? (Bővebben lent)
Figyelt kérdés
Olyan 280 ezer forint körüli áron milyen Macbookot érné meg megvenni, a lényeg az hogy még azért legyenek rá frissítések pár évig.2020. júl. 21. 20:23
1/2 anonim válasza:
Használtan esetleg szóba jöhet pl. a 2017-es MacBook Pro, 8GB memóriával, 2560x1600 felbontással, és egy 7. generációs i5-el, ami szerintem az egyik legjobb választás lehet a piacon.
2019-es MacBook Air is kapható ennyiért, gyengébb processzorral, és VGA-val, mint a 2017-es Pro-é. Viszont erre tovább lesz frissítés, így ha számodra nagyon fontos, hogy a lehető legfrissebb macOS legyen telepítve, érdemes lehet ezt az opciót választanod.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, tudnál nekem adni egy linket hogy hol vehetem meg ennyiért a 2019-es MacBook Airt? Mert én nem találtam sehol ilyen áron.
2020. júl. 22. 14:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!