Érdemes Sound Blaster Audigy SE 7.1 PCI hangkártyát veni?
Figyelt kérdés
Eddig alaplapi volt de sajna elhalálozott.
A kéddés hogy ennek jobb a hangja?
Megéri az árát?
Win7 64 bit alatt megy?
2010. aug. 3. 09:26
1/6 P.O.C. válasza:
Hát az alaplapinál mindenképp jobb, de érdemes megnézni a gyártó honlapján a driver ellátottságot. Ugyanis a Creative nagyon kényelmes ha driver készítésről van szó, értsd: rohadtul félvállra veszi dolgot.
Amúgy ennél olcsóbb hangkarit, ami elfogadható minőséget produkál nem fogsz találni úgyse.
2/6 A kérdező kommentje:
KIt tudsz ajánani hasonló árkategóriában?
2010. aug. 3. 14:08
3/6 A kérdező kommentje:
Mig bocsi elírtam
2010. aug. 3. 14:08
4/6 A kérdező kommentje:
Mit csak ragad ez a qva billentyű mert kapott egy kis colát
2010. aug. 3. 14:10
5/6 P.O.C. válasza:
Mint fent már említettem, ebben az árkategóriában nincs semmi más amit érdemes lenne megvenni.
És 64-bites Windows 7 driver is van hozzá:
6/6 anonim válasza:
Ez szépen szól, nekem is volt ilyen. De lehet venni használtan is jobbat, még olcsóbban, mint ennek az új ára, vagy ilyet bagóért. Én is használtan vettem egy Audigy4-et, itt: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!