Predator Aethon 500 -as billentyűzetem szeretném használni , PS4 Pro konzollal . Csatlakoztatom , fel is ismeri, de nem érzékeli a billentyű lenyomásokat . Magyarul nem tudom használni . Valakinek valami ötlet a probléma megoldására ?
A PS4 az USB szabvánnyal komaptibilis bemeneti eszközöket támogat csak. (HID class)
Speciális gamer billentyűzetek már saját driver-t igényelnek.
A billentyűzet kézikönyvében azt írják, hogy csatlakoztatás után a billentyűzet telepíti a szükséges driver-eket.
"Simply connect the keyboard to an available USB port and the keyboard will automatically install all necessary drivers."
A konzol beállításaiban mit látni?
Billentyűzetként ismeri fel?
Settings > Devices > External keyboard
Settings > Devices > USB storage devices
Akkor valószínűleg nem vált a Boot protocol (BIOS mode) és a Report protocol között a megfelelőre.
Erre vannak gyártóknál eltérő billentyűkombinációk, (sajnos nem mindegyiknél) pl.:
Ehhez a modellhez nem találtam, persze ettől még lehet.
Próbáld felvenni az ACER ügyfélszolgálatával a kapcsolatot, mert fórumokon sokáig tarthat mire választ kapsz.
Egyébként a PS4 hátsó USB csatlakozójában is próbáltad? (néha rossz érintkezés miatti elégtelen tápellátás is lehet gond)
Esetleg ezeket is kipróbálhatod:
Kihagytam:
Fn+Ins és Fn+Del (hosszan: 5-10 sec) más Predator modelleknél kapcsolgatja az rollover-t.
Ezt is kipróbálnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!