A gép működött, mikor cseréltem ki a 2 DVD lejátszót. Most hiába kötöm az áramra, nem megy egyik sem. Tényleg nagy hiba volt, hogy nem kapcsoltam ki? Azért nem megy?
uff..:D
meg lehet őket javitani, vagy mehet a kukába?
cserélted az adatkábelt is? lehet hogy a jumperelések miatt akad össze az alaplappal. próbáld meg visszacserélni őket, persze kikapcsolt állapotban.
egyébként bármit dugsz be, menet közben nem fogja megismerni a gép, hacsak nem usb-s, vagy e-satas, és/vagy nem rendelkezik hot-swap funcióval, de ez IDE/SATA módban elég ritka.
adatkábel csere az nem volt
egyébként újraindítottam a gépet, és akkor sem működnek, és nem is nyilnak ki :S
"tápért aggódj, bár felesleges aggódni, mikor újat is vehetsz"
Ez tetszett! Ilyen alapon semmiért sem kell aggódnod. Az alaplapi aggódást meg azért írtam, mert a cserénél ki kellett húznod az adatkábelt is, fesz alatt. Igaz, hogy ott nincsenek akkora áramok, mint a tápban, de nem is kell akkora egy IC nek, vagy más alkatrésznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!