Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mit szóltok ehhez a (részleges...

Mit szóltok ehhez a (részleges) konfighoz?

Figyelt kérdés

Elkezdtem megtervezni az új pc-t, leginkább munkára használnám, kevés játék. Egyelőre vidkari nékül használnám egy ideig, aztán valamikor rakok bele egy 166öTi kaliberű vidkarit. Csakis intel jöhet szóba.

Táp: [link]

Ez adott, már megvettem egy éve.

Alaplap: [link]

Nem fogok egyhamar SLI-t tolni, de tetszik benne az USB 3.2 és DP csatlakozó

Proci: [link]

Ház: [link]

Az volt itt a kritérium, hogy az USB csatlakozók és bekapcs gomb előre nézzen, ne a ház tetején legyen, és legyen benne legalább 3 venti.

Proci hűtő: [link]

2020. júl. 17. 09:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
4-es vagyok. Valamilyen szinten én is megértem az utolsó válaszolót. Te tettél fel egy kérdést hogy mit szólunk ehhez az összeállításhoz de proci témában nem hallgatsz meg szinte semmit pedig elég fontos része a gépnek. Engem is érdekelne az az előző kérdés. Elvileg pár nap múlva jönnek az asztali Ryzen APU-k és valahogy kevés érvet tudok elképzelni azok ellen
2020. júl. 18. 13:00
 12/15 A kérdező kommentje:

"Elvileg pár nap múlva jönnek az asztali Ryzen APU-k és valahogy kevés érvet tudok elképzelni azok ellen"

Mondok egy nyomos ervet: szeptemberben jonnek, nekem meg jovo hetvegeig kell uj gep.

2020. júl. 18. 13:16
 13/15 anonim ***** válasza:
0%

Akkor XT-s is lehetne. Vagy itt egy pár jó:

1600 AF

3600

2700x

3700x

3900x

2020. júl. 18. 15:18
 14/15 A kérdező kommentje:
Akkor mar ird oda az A6 meg Threadrippereket is, hulyegyerek. :'D
2020. júl. 18. 15:30
 15/15 anonim ***** válasza:
0%
Oké, én itt most befejezem, legyél boldog a retkes intellel akkor :)
2020. júl. 18. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!