Döntés! Szerintettek melyik pc-t érdemesebb megvennem? Sürgős! Több információ lent!
Végre valahára összetudtam gyűjteni egy kis pénzt és néztem is egy adott weboldalon pc-ket (a hardverapro.hu-n és köszönöm utólag is, aki ajánlotta az előző kérdésemnél ezt a weboldalt) találtam is magamnak egy nekem megfelelő pc-t mégpedig a Asus Vivo Pc X-et. Sajnos, aki eladja ezt a csodás machinát nincs nála a garancia és 3 éves a gép de néztem egy másik gépet egy másik weboldalról (a pcx.hu-n) azt pedig újonnan megtudnám venni és minden meglenne hozzá. Szerintettek melyik lenne érdemesebb?
Itt van a 2 gép:
https://www.youtube.com/watch?v=jwTAFj4s4jM
(ASUS Vivo PC X)
(PCX Ryzen A1569 3400G/Vega 11 számítógép)
A Vivo PC X-ből is több fajta van.
Konkrét specifikációk nélkül nem tudok mit mondani. Csupán annyit, hogy az előre összerakott gép nem éri meg...
Köszönöm hogy leírtad a véleményed de picit bővebben eltudod mondani hogy miért is nem éri meg? Egyébként aki eladja az Asus pc-t ezeket írta le:
"Patika állapot. Garancia már nincs rajta. Sajnos az utolsó 4-5 hónapban bekapcsolva sem volt.
Doboza és minden papírja meg van.
HW:
CPU típus Intel Core i5-7300HQ 2,5GHz-3,5GHz
RAM 8Gb DDR4 2400MHz
VGA nVidia Geforce GTX1060 3GB
HDD 1000Gb (ha nem alkudsz adok egy 120Gb-os SSD-t hozzá)
HDMI 2 db
DisplayPort 1 db
USB 2.0 2 db
USB 3.0 4 db "
Asus: Hiába laptop/notebook, de ott egy gtx 1060 3GB.
A PCX-ben hiába erősebb a processzor, de gyenge a RAM és nincs dedikált videokártya. De ezt később tudod fejleszteni, ha akarod.
*Mint láthatod a PCX-es előre összerakott és egy 3400G mellé odaraknak 8GB RAM-ot és csupán csak 2666MHz-es. A Ryzen mellé az FCLK miatt 3200MHz a minimum, amit ajánlok.
Mi lenne a felhasználási terület?
Videó szerkesztés,game-elés.
Példaként Sony Vegas 15-öt szoktam általában használni, game-elés szintjén pedig nincs nagy elvárásom szóval így barátaimmal cs go vagy az ilyen közkedvelt játékokkal szoktam játszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!