B450 AORUS PRO lapban menni fog a 3600Mhz-s HyperX Fury RAM modul?
Figyelt kérdés
Félkonfigom van jelenleg az adott lappal, van egy Kingston 8GB DDR4 3600MHz 1Rx8 HyperX FURY RGB HX436C17FB3A/8 modul benne, azonban csak később vettem észre, hogy nincs rajta a támogatási listáján. Jelenleg még nincs processzor a gépben ezért nem tudom kipróbálni. Van rá esély hogy kisebb órajelen működni fog?2020. júl. 15. 21:00
1/3 anonim válasza:
Szerintem sima. Nálam a 3200-as kit megy 3600-on ugyanazokkal a késleltetésekkel.
2/3 anonim válasza:
Azt írja a gyártó hogy csak OC-val megy max 3200MHz-en a memória. Alapjáraton csak 2933MHz amit tud.
Természetesen csökkentett órajellel alap esetben a 3600-as RAM 2933MHz-en fog üzemelni az alaplapban, elvileg minden gond nélkül.
3/3 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy próblémád lesz.
Am gépet nem külön-külön darabokban vásároljuk, hanem egy időben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!