I7 2670QM! 2Gb DDR5 VGA-S Gamer laptop mennyire vinné a mai játékokat?
Nem azt mondtam hogy nem hiszem el, csak nem akarom ennyire egyszerűen feladni, hátha mondjuk azt hitted hogy én full grafikája gondoltam
De akkor tisztázzuk: Nem futnának rajta a mai játékok semmilyen grafikán, hiába a többi része a gépnek, ha jól értelmezem.
Keresőbe: "6770m játéknév"
Witcher 3
~20fps a legeslegalacsonyabb beállításokkal
Azon tul, h oreg gep, es gyenge a vga, tularazott es nem is "gamer".
Az elado csak tetszetos dumaval akarja ertekesiteni. Ez a gep ma nem alkalmas minosegi "jatszasra", egyszeruen azert, mert kozel 10 eves konstrukcio.
Velemenyem szerint 50-60 kozott loheto be az ara.
Köszönöm mindenkinek!
Ezért hasznos ez az oldal. Tudatlan vagyok, ezért simán megvettem volna, ha nem szóltok
Ettol meg ez nem feltetlenul alkalmatlan barmire, csak nem "gamer", ez megtevesztes.
Specifijacioban, korban, hasznalati ar/ertek aranyban irtam, hogy legfeljebb 60ezer lehet. A+ esztetikai allapotban persze, ami egy 10 eves gepnel majdnem kizart.
Hogy legyen osszehasonlitasi alapod, egy nehany eves hasznalt gamer gep (pl Rog) ma hasznaltan 200 korul mozog, ujonnan 4-5 kilo.
Innen sejtheted, hogy amikor a kiszemelt geped keszult (10 eve), meg nem is hivtak "gamernek" az izmosabb hardware-rel szerelt laptopokat sem. Az akkori "erogepeket" mobil munkaallomasoknak hivtak, es nem elsodleges celjuk volt a jatek, de alkalmasak voltak ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!