A hővezető paszta el tud avulni?
7 éves paszta? Örülj, hogy még működött a gép. :)
Normál felhasználás esetén is érdemes 3 évente cserélni. A paszta természetesen "öregszik", idővel elveszti a hőátadó képességét.
Tisztában vagy a hővezető paszta funkciójával és fogalmával, de fogkrémet kensz a processzorra.
Oké engedjük el ezt a sztorit.
mit kenjek rá? Egyszer az a bajod, hogy nem tudom hogy újra kell pár évente pasztázni utána meg az a bajod, hogy nem rakom vissza a keményt vagy paszta nélkül a hűtőt?
(még bacisnak volt logouton asszem erről tesztje, hogy mindenféle dolgot használt hővezető paszta helyett)
Hát nekem eszembe ne jutna, hogy saját vagyontárgyam épségét azzal kockáztassam, hogy nem rendeltetés szerű dolgot kenjek rá. Inkább kibírnék pár napot gép nélkül, míg nem szerzek rendes pasztát.
Ilyen az, mikor valami könnyen jön, és nincs tisztába a delikvens az érékével.
A fogkrémben víz is van, ami zárlatot csinálhat. És akkor még a korrózióról ne is beszéljünk. Csak gratulálok az idiótáknak akik reklámozzák ezt a módszert, azoknak meg még inkább akik rá is kenik.
Nyugi fogok venni mást, de az internet azt mondta, hogy ez megteszi :) és bár ma jóval hidegebb van mint tegnap de eddig még az 50 fokot se érte el a proci és a ventilátor is 1300-1400 körül forog csak.
(csak netezős, torrenetezős gép szóval sose volt nagyon meghajtva csak már eléggé megkoptak a ventilátorok és ha jobban felpörög a ventilátor akkor az elég hangos tud lenni)
"..de az internet azt mondta, hogy ez megteszi.." :D :D :D
Ja az internet az is mondta, hogy a 5G okozta a COVID19 -et. Meg hogy hülyeség az egész járvány, csak a háttérhatalom akarja elhitetni velünk, meg laposföld, meg Chemtrail. Aha. Sokszor komolyan nem értem az embereket. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!