Adott egy M.2 NVME SSD. Támogatja-e az alaplapom?
Hali. M2 SSD-vel szeretném bővíteni a számítógépemet, viszont azt hallottam, hogy 2 db foglalat illetve méret van M2 SSD-ből. Ez bezavart engem nagyon, így nem tudom hogy kiválasztott SSD jó bele az alaplapomba vagy nem (nem szeretném feleslegesen megrendelni).
Amit kinéztem: [link]
Alaplapom: ASROCK A320M-HDV ( [link]
Vélemények? Mire kell figyelni M2 SSD választáskor? Menni fog ezzel az alaplappal vagy nem?
Válaszokat köszi.
Van egy kompatibilitási listájuk, mint minden gyártónak:
Amin ugyan nem szerepel, de az SA1000M8 -as sorozat igen. Ha a korábbi jó, akkor az újabb is tuti megy majd vele.
Egyébként egy alaplap gyártónak hatalmas meló lenne, mindegy egyes földön megjelent SSD -vel tesztelni minden termékét. Ezt nem is teszik meg. Viszont ha mégis gebasz lenne, akkor legalább mutogatni tud a listára.
Tehát ha a kompatibilitási listán nem szerepel egy termék, az nem jelenti automatikusan, hogy nem kompatibilis. Csak a gyártónak nem volt kapacitása, érdeke stb tesztelni vele.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!