Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Érdemes felrakni 150 ezerért...

Érdemes felrakni 150 ezerért ezt a gépet eladásra?

Figyelt kérdés

Asus 1060 6GB OC

i5 7600K

Arctic Freezer 33 Plus hűtő

Asus prime Z270-P

16GB Kingston 3000MHz

EVGA 600W Gold

240GB Samsung SSD

2X 2TB Toshiba HDD

jogtiszta Win 10 Pro

valamilyen noname 10 ezer forintos ház 4db beépített 120mm-es ventilátorral, meg egy Asus optikai meghajtó.

Én olyan 150 ezerre lőttem be az árát, ez alatt nem igazán adnám el, akkor inkább megtartom, jó lesz tartaléknak a jövőben.

Ennyit vajon adnának érte?

A kérdést azért tettem fel, mert nem tudom a jelenlegi használt piaci árakat egy komplett konfigurációra. Viszont az alkudozó emberkéket szeretném elkerülni. Feltéve hogy reális lehet az ár ezért a gépért.

2017 végén 320 ezer forint volt az egész.

2020. júl. 8. 22:37
 1/3 anonim ***** válasza:
120-ért láttam hasonlót hardveraprón. alkatrészenként eladva lehet jobban kijössz belőle. 150-et símán megér :)
2020. júl. 8. 22:47
 2/3 anonim ***** válasza:

Reálisan lőtted be, de nagyon valószínűtlen hogy elmegy annyiért. 150 ezerből ma ennél erősebb gépet lehet újan építeni - amire értelemszerűen van garancia, és nem egy random idegentől veszed ami mindig megnyugtató. Nem feltétlen 600 as táppal, vagy 2x2tb hdd vel, de ennek a rendszernek egyrészt több mint elég egy jobb 400 as táp kb fele annyiért, másrészt 4tb hdd nem mondom hogy hátrány, de nem is létszükséglet. Egyáltalán nem rossz gép, de nagyon valószínűtlen hogy amik így felsrófolják az árát érnének annyit a vásárlónak. A kártyádat most jó áron el tudod adni nagyon, a többit nem annyira - viszont ha meg akarsz szabadulni tőle érdemes minél előbb, pár hónap és itt vannak az új kártyák, meg jönnek az új procik is mindkét gyártótól.

Alkudozókkal találkozol majd mindenképp egyébként, pár hónapja fury t raktam fel 40 ezerért(ez volt a legolcsóbb az oldalon, 1060\fury 43-45 körül mentek akkor, 580 kicsit olcsóbban, 38-40), és nevetségesen sok 25-30 ezres ajánlat érkezett így is. Ha 100 ezerért raknád fel akkor is lenne retardált aki megtalálna azzal hogy 80 at ad érte.

2020. júl. 8. 23:10
 3/3 anonim ***** válasza:
Simán reális a 150, szerintem el is menne ennyiért.
2020. júl. 9. 00:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!