Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Megvegyem az alábbi rtx...

Megvegyem az alábbi rtx 2080-at vagy inkább rtx 2070 super?

Figyelt kérdés

Namármost tudom, hogy az rtx 2080 erősebb a 2070 supernél, viszont amit kinéztem az a legolcsóbb, és ezen alap oc van, semmi extra:

[link]

Tehát megvegyem ezt, vagy nézzek egy jól tuningolt evga/msi/gigabyte rtx 2070 super kártyát?

2020. júl. 7. 18:31
 1/4 anonim ***** válasza:
80%

Kit érdekel a gyári OC őszintén? Egy jó hűtés kell és olyan OC-t csinálhatsz magadnak amilyet gyárilag senki. Én elég béna vagyok ilyesmikhez de GTX 1080 al még nekem ment csak 1 videót kellett megnéznem. De amúgy arra jöttem rá hogy -tök felesleges mert mai kártyáknál már alig számít az a pár mhz különbség. Kb annak éri meg aki 2080ti t vesz de még az se elég ezért vizes blokkot tesz rá és húzza ameddig lehet.

Én ezt a ventus hűtéses 2080 Supert kerülném mert nem véletlen a legolcsóbb. Nem túl hatékony hűtés. Inkább vegyél egy jó hűtésű 2070 Supert vagy valami közepes 2080 supert

2020. júl. 7. 18:45
 2/4 A kérdező kommentje:

áá, nem segítettél sokat a vételben :D

A kérdésem eldöntendő, tehát vagy rtx 2070 super vagy rtx 2080 nincs apelláta

2020. júl. 7. 19:03
 3/4 A kérdező kommentje:

jó, linkeled még egyet azért:

[link]

ez se sokkal drágább tőle, 720 euro

2020. júl. 7. 19:05
 4/4 anonim ***** válasza:
Ez már egy komolyabb szint. Az EVGA nem nagyon csinál rossz hűtéseket mostanában. Ezt nyugodtan veheted
2020. júl. 7. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!