Megvegyem az alábbi rtx 2080-at vagy inkább rtx 2070 super?
Namármost tudom, hogy az rtx 2080 erősebb a 2070 supernél, viszont amit kinéztem az a legolcsóbb, és ezen alap oc van, semmi extra:
Tehát megvegyem ezt, vagy nézzek egy jól tuningolt evga/msi/gigabyte rtx 2070 super kártyát?
Kit érdekel a gyári OC őszintén? Egy jó hűtés kell és olyan OC-t csinálhatsz magadnak amilyet gyárilag senki. Én elég béna vagyok ilyesmikhez de GTX 1080 al még nekem ment csak 1 videót kellett megnéznem. De amúgy arra jöttem rá hogy -tök felesleges mert mai kártyáknál már alig számít az a pár mhz különbség. Kb annak éri meg aki 2080ti t vesz de még az se elég ezért vizes blokkot tesz rá és húzza ameddig lehet.
Én ezt a ventus hűtéses 2080 Supert kerülném mert nem véletlen a legolcsóbb. Nem túl hatékony hűtés. Inkább vegyél egy jó hűtésű 2070 Supert vagy valami közepes 2080 supert
áá, nem segítettél sokat a vételben :D
A kérdésem eldöntendő, tehát vagy rtx 2070 super vagy rtx 2080 nincs apelláta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!