Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mennyi érhet ez a laptop?

Mennyi érhet ez a laptop?

Figyelt kérdés

Egy lenovo legion y520 rol lenne szó :

- Intel core i5-7300HQ (2.5 GHz)

- nvidia gtx 1060 max Q (3gb)

- 16 gb ram (módosítva 8 ról, 2 új egyforma hyperx)

- 1tb hdd + 250 ssd (utóbbi én szereltem bele Op rendszernek)

- full HD képernyő

- hangfalak és kamera kiválóan működnek

- akku 2 órát kibir (3 takarékos uzemmodban)

- enyhén látszik hogy használva volt ha jól szemugyre veszik, maskulomben fel sem tűnik

- fénylő billentyűzet (2 világítási fokozattal)

- touchpad kiválóan működik

- bemenetek : 2xusb3,1xusb2,1xHDMI,1xEthernet, 1xC-type,jack 3.5

- freeDOS volt, tört windows van rajta, ezt persze mindenki saját maga rendezi majd kedvére

!!! MAJDNEM 2 ÉVES !!!

Tudatában vagyok annak hogy a 2 év miatt sokat veszít az árából, nem is várok nagy összegre, de amennyi annyi.

Ha netán valamit kifelejtettem a leírásból utólag kiegészítem.

2020. júl. 6. 23:56
 1/5 anonim ***** válasza:
25%
Hogyha csak kb. 2 éves, akkor nem sokat veszített az árából és 2 új ram is van hozzá. Szerintem 220-230 ezer közötti összeget ér.
2020. júl. 7. 01:27
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

2 év, meg ha lejár a garancia, akkor kb 3/4 éri mint az új korában - eddigi tapasztalataim szerint - bár a gagyibbaknál csak.

A 16 gb viszont elég jó és sokat dob rajta, mert amúgy is jó gép.

hardveraprón nézz szét, 200k körül mozognak ezek bár a jobb procisok népszerűbbek és a garisok. :)

2020. júl. 7. 13:13
 3/5 A kérdező kommentje:
Igen, a garancia sokat tesz, de ugye, már az első csavar után lőttek neki, nem egyszer volt kitisztitva (vagyis havonta egyszer kibontom és le ellenőrzöm hogy nem poros, mert a hűtőrendszere kicsi). Tudtom szerint évente veszít 10% az eredeti árából + meg 5% használat/év, azaz 30% ot kellene. Jelenleg az alap laptop (8gb ram és csak HDD) 350 ezer 36% os learazassal. Ehez viszonyítva 240 ért el kellene tudjam adni, úgy hogy az upgradeket rá se számítóm, mert nem.
2020. júl. 7. 13:44
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha szép esztétikai állapotban van, 2 kiló körül eladható.
2020. júl. 8. 16:16
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem is 200 ezerért nem rossz vétel. Van aki megvenné
2020. aug. 15. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!