Macbook nem kapcsol be,mit lehet vele csinálni? (Többi lent)
Figyelt kérdés
8 éve minden évben magamnak cserélem benne a hűtőpasztát,szakszerű leírás alapján,a legnagyobb óvatossággal.Eddig soha semmi probléma nem volt vele,ám a mostani után nem akar bekapcsolni.Töltést veszi,de nincs kép,nem forog a merevlemez,nem megy a ventilátor.
Nem gondolom,hogy bármit is megsértettem volna az alaplapon,hisz ugyanúgy csináltam mindent,mint eddig.
Mivel a legközelebbi almás szerviz 70 km-re van tőlem, az „átlag” gépszervizek pedig nem hajlandóak hozzányúlni,így marad az otthoni barkács-szervíz.
Tudom,hogy látatlanban lehetetlen bármit is mondani,viszont érdekelne pár tipp:
Milyen „tipikus” hibák merülhetnek fel pasztacsere közben (nem csak almáknál),illetve mivel érdemes próbálkozni?
2020. júl. 6. 16:50
1/1 anonim válasza:
Nem kell ahhoz a szó szoros értelmében sérülést okozni. Talán sikerült kicsit kimozdítani a memóriát, videokártyát, elfejeltettél valami csatlakozót visszadugni stb. Szedd szét újra, nézz át mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!