Eddig nem volt semmi baja, most nem ismeri fel az USB-s egeret? Mi a halál ez a Windows 10?
Van egy laptopom, rajta Windows 10 mint arra rájöhettetek.
Van egy USB-s egerem, nyilván egyszerűbb és gyorsabb vele a munkám mint egy touchpaddel.
Vagyis csak lenne, mert ez a halálszagú sz_r nem ismeri fel a kicseszett egeret. Én nem értem mi baja, ha másik laptopra dugod az egeret jó, ha más egeret dugsz rá jó, de ha ezt az egeret dugod rá erre a laptopra, akkor ívesen telibef_ssa.
Eddig nem volt semmi baja. Tegnap egyszer ezt csinálta, újraindítottam és jó volt. Most, 20. újraindítás után, driver uninstall és frissítés után se csinál semmit. "unknown usb device (device descriptor request failed)", ezt dobja fel, mikor rádugod az egeret, de még a rajta lévő kis világítás se villan fel...
Nekem szükségem van rá, hogy gyorsan végezzem a munkámat és ha ez a szar meggátol benne, mert persze másik géppel működik, másik egérrel működik, csak kifejezetten ezzel a szardarabbal nem, esküszöm inkább kivágnám a kukába.
Neten kerestem megoldásokat, sikertelenül, ahogy írtam is.
Mi a frász baja van?
Sőt, ez nem is érdekel. Inkább az érdekelne, hogy hogyan lehet megoldani? Egy rohadt egérről van szó, nem egy pendrive-ról, vagy külső merevlemezről, hogy "ne ismerje fel"... MEg eddig jó volt, most, hogy sok feladatom lett, hirtelen beszart? Ugyan már, könyörgöm...
Ha másik egérrel működik, akkor használd azzal. Nekem mindig van itthon 4-5
olcsó egerem éppen ilyen problémákra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!