A kérdeésem hogy Nvidia GeForce 9500 GT 1 GB PCIe videókártyát bele tudom e rakni egy Asus ConRoe 1333-D667 nevű alaplapba már mint hogy kezeli-e a videó kártyát illetve hogy mi a véleményetek a videokártyáról?
Figyelt kérdés
2010. aug. 2. 11:09
1/8 anonim válasza:
Bele tudod. Én újonnan nem vennék ilyet.
3/8 anonim válasza:
A videó kártya jó, ez az alaplap pici neki.
Alsó árkategóriás, főleg kifutott alaplapokba nem érdemes új, nagy ...bármit tenni.
Nem mondom, hogy lesz vele problémád, de elég ha csak ugyanabba a játékba akaszt bele, mindig, ugyanott.:)
4/8 anonim válasza:
És nem gyenge kártya.:)
Nem erőműbe teszi, és egy otthoni, normál felhasználónak tökéletes. Ha játszik akkor is.
5/8 bp1985 válasza:
Nekem is ez a kártya vn, viszont csak 512-es. Full hd felbontást tudja. Nem sok 9-10 ezres kártya tud 1080-at produkálni. A 8800 gt sem tudja, pedig az jobb kártya, mint a 9500gt.
6/8 anonim válasza:
Hát pacmanben nem nehéz a fullHD :D
7/8 bp1985 válasza:
Nagyon okos vagy, gratulálok, hogy ennyire viccesnek érzed magadat. Ha normálisan nem tudsz hozzászólni, minek kell irogatni?
8/8 bp1985 válasza:
Életkorod 12-nél nem lehet több, az is biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!