Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » 2009-es Lenovo Thinkpad T400...

2009-es Lenovo Thinkpad T400 Notebookban gyárilag 160GB-os HDD van, lehet bele tenni nagyobbat, fel fogja ismerni?

Figyelt kérdés

Illetve szektorhibás a benne lévő HDD és nem tölti be a rendszert, sőt legtöbbször fel sem ismeri a vinyót, csak megáll és villog a bootolásnál mint ha benne sem lenne. Ez lehet a szektor hiba oka, vagy más baja is van?

Kivettem és másik gépen megnéztem több mint 1000 hibás szektor van rajta és 68%-os a kondíciója.

2020. júl. 4. 19:02
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ez lehet szektorhiba, és az is. Ha nem hallasz zörejt, leállásokat, lehet más baja épp nincs, de ez önmagában is halálos ítélet.

Fel fogja ismerni az újat. Még SSD is mehet bele, de a régi hw miatt nem nagyon van értelme.

2020. júl. 4. 19:27
 2/2 The Dead and Dreaming ***** válasza:

Természetesen felismerni és én már nem alapoznék HDD-re a rendszer telepítéséhet. Idejét múlt manapság. Össze sem hasonlítható az SSD-vel és ma már elértünk arra a szintre, hogy simán megfizethető egy normálisabb nagyobb modell is belőle.

Egyébként jól mondja az első, ha szektor hiba van akkor gyakorlatilag adatvesztés és az, hogy nem tölt be az operációs rendszer erősen fennáll.

2020. júl. 4. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!