Mit gondoltok ha bejön ez a 3000-es széria az nvidia-nál (Ampere) akkor a mostani rtx 2000 széria rá lemegy vagy ne is reménykedjek?
*széria ÁRA lemegy?
Bocsánat az elírásért
Én ezt másképp látom. A mostani generáció váltás élesebb lesz, mint előtte. Az új széria ez esetben komoly gyorsulást is hoz (semmi nem biztos csak ha kijött), ezért pár héttel a bemutatásuk után olyan 10-15% os árcsökkenés lesz a 20-as szériánál. Mivel 30-40% os gyorsulást vizionálnak, kénytelenek lesznek árakat csökkenteni valamelyest, különben a piac beáll. Senki nem fog 20 as szériát venni, mert nagyon nem éri majd meg azért a pénzért.
a 10-es ás 20 as széria közt minimális különbségek voltak. Az rtx lényegében még ma is egy felesleges plusz, nem sok minden használja ki, és az is rengeteg teljesítményt elvesz. Pci express 4.0, dlss 2.0, 7-5nm.
A dlss 2 is használható lesz, hiszen már nem csak 5-6 játék támogatja, hanem univerzálisan használható majd. Ezáltal, a 4k is elérhetővé válik végre és nem csak izomból.
Szóval az előző generációnál jóformán csak névcsere volt, most viszont nagyon komoly változások is lesznek.
Persze csak ha igaz, amit a tech cégek fantáziálnak. Kitartás, nemsokára megtudjuk. :)
Valamennyivel biztos de nem kitudja mennyivel. Szerintem a mostani RX 5000 kártyák ára jobban le fog menni mivel azok alig 1 éve jöttek ki szemben az RTX 2000 el amik lassan 2.
Az RX 500 széria is sokkal jobb ár érték arányú lett a 2000 széria után a GTX 1000 hez képest
Szerintem az ampere miatt nem fognak csökkeni az árak, főleg hogy első körben úgyis csak a csúcs kártyák jelennek meg, az nem fogja lenyomni a 2060, 2070-ek árát, simán csak kikopnak, mert leáll majd a gyártásuk.
Aminek hatása lehet, az az rdna2-es kártyák megjelenése, de lehet arra is egy super sorozattal fog válaszolni az nvidia. De mivel nagyjából egyszerre jelennek meg, és a cégek nyilvánvalóan ismerik már most egymás kártyáinak a teljesítményét, be is tudják árazni őket meglepetések nélkül. Szóval valószínűleg minden lesz, csak árcsökkenés nem sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!