Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi az a hőmérséklet ami...

Mi az a hőmérséklet ami normálisnak mondható a következőknél : processzor, alaplap, vga, hdd?

Figyelt kérdés

Nem értek hozzájuk, párom nagy infó zseni és én is szeretnrk egy kicsit képben lenni.

Szóval mi az ami átlagos hőmérséklet és mi ami már magasnak számít.

Köszönöm!

2020. júl. 2. 19:12
 1/6 A kérdező kommentje:
CPU, GPU, alaplap., RAM
2020. júl. 2. 19:14
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Típusonként eltér, nézz utána annak ami konkrétan érdekel. Általánosságban modern amd proci 75 fölé hosszú távon jobb ha nem megy, de nincs itt a világvége ha 85 ig felmegy néha-néha. Intelnél kb 10 fokkal magasabbak a határok. Videokártya is teljesen változó, általánosságban 80-85 fokig rendben van. Hdd\ssd 40-50 fok között ideális, alaplapok között is hatalams eltérések vannak, egyik vígan elvan 80 fok felett másik meg fagy 70 körül már.

De tényleg utána kell nézni minden típusnak konkrétan, ez csak nagyon felületesen fedi a valóságot.

2020. júl. 2. 19:17
 3/6 A kérdező kommentje:
Koszonom !
2020. júl. 2. 20:12
 4/6 A kérdező kommentje:
Igy is sokat segitettel. :)
2020. júl. 2. 20:13
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem anno az asus p5n32-e sli lapom északi hídja 85-90 fok volt.

Akármilyen pasztával se tudtam alább vinni, ez volt a normális :D

2020. júl. 2. 20:40
 6/6 anonim ***** válasza:
54%
300 - 330 fok közt
2020. júl. 3. 01:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!