Gamer egér és fejhallgató Strix III G731GW-hez?
Sziasztok!
A fent említett laptophoz keresek egy közép, középfelső kategóriás egeret és fejhallgatót. Egérnél a vezeték nélküliség kitétel, nem kell nagyon világítósnak lennie, 5-6 fokozatban állítható DPI és programozható gyorsgombok kellenének. A fejhallgatónál pedig az over-ear a kitétel és egy jó mikrofon. Főleg stream,gaming, és e-sportra lenne használva a setup szóval nem kell nagyon high-end kategória de szeretnék olyan minőséget vásárolni ami tartós és megbízható, továbbá segít kihozni a maximumot a játékélményből.
Árban mire gondoltál? Mert a középkategórián belül is több tízezres eltérések vannak/lehetnek.
Egér:
21-26 ezres kategóriától lehet nézelődni
Fejhallgató:
Kingston HyperX Cloud széria bármelyik darabja
SteelSeries Arctics 3
Sennheiser GSP 300
Asus-t nem ajánlok a pocsék illesztőprogramja miatt. A 20 ezres Ozone fejesem jobban szólt, mint a mostani Asus centurion-om.
Ebben az ajánlóban a Logitech G305 is vezeték nélküli, tehát beleférne a 16-21 ezres kategóriába is, ha megfelel neki az a méret és nem kell rá világító bizbasz LED.
Én a közép-középfelső kategorizálást nem tudom értelmezni; az egérnél a szenzor és a fogás számít, attól nem lesz jobb, hogy tud százhúszezer DPI-t vagy van rajta RGB LED. Én követem a pro szférát és még senkitől nem láttam, hogy játék közben DPI-t váltott volna, tehát ne ez legyen a vásárlási szempont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!