Szerintetek megéri ez a konfig? Játékra alkalmas?
ezt mondjuk sose értettem. egyedi vízhűtés világító ventillátorokkal, de a vezetékek olyan csomóban lógban, hogy ideális porfogók...
amúgy árban nekem is reálisnak tűnik
A kábelek elrendezésére hízhűtésnél nincs igazán szükség, hiszen a cable management lényege pont az, hogy szabadon áramolhasson a levegő a házban és ne állja útját a kábel a ventilátoroknak.
#6 Ez nem teljesen igaz szerintem. Eleve a radiátoron lévő ventilátoroknak is kell levegőt kapniuk, ugyanakkor attól, hogy a proci vízhűtéssel megy a VGA még nem. De tételezzük fel az is vízhűtéses, sőt, minden blokk kint van a házon kívül tehát kapnak levegőt is.. eddig ok. és mi a helyzet az északi híddal? :) Az is tud melegedni rendesen, és ha nem jó a szellőzés akkor tojást süthetsz rajta.
Szóval én azt mondom, hogy függetlenül a hűtés fajtájától, a gépházban MINDIG legyen jó a légáramlás, mert más alkatrészek is melegszenek. Arról nem is beszélve hogy takarításnál sem mindegy, hogy mekkora kábelköteg közül kell kiszívni a port. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!