Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » 100 ezer forintból új "gamer" pc?

100 ezer forintból új "gamer" pc?

Figyelt kérdés

100 ezer ft a keret rá!

Azért tettem idéző jelbe a gamert, mert tudom, hogy ennyi pénz az kevés hozzá! CSGO az nem nagy gépigényű játék, de én nagyon szeretem és szeretném videózni ahogy játszom. (obs mellett legyen meg a 100-120fps)

Használt gép is érdekel ha valaki esetleg tudna 80-100 ezer környékén! (olcsóbb is lehet az sosem baj ;))

2020. jún. 25. 20:41
 1/6 anonim ***** válasza:
60%

Az a baj, hogy 100 alatt nem fogsz találni értelmes "Gamer" gépet!

Legrosszabb esetben is a gamer gépek 100 fölött kezdődnek! Még használtam is.

2020. jún. 25. 20:54
 2/6 anonim ***** válasza:
2020. jún. 25. 20:54
 3/6 anonim ***** válasza:
60%

Egy mai gamer gép 300.000 Ft amin elfut minden új játék szépen akadásmentesen

Tehát akinek alacsonyabb a pénztárcája annak inkább jobban megéri konzolt venni az nem olyan szép grafikájú de olcsóbb mint a számitógép és futnak rajta a legújabb játékok is

2020. jún. 25. 21:03
 4/6 anonim ***** válasza:
69%

A kérdés nem konzolról szólt. Mellesleg konzolon FPS shooter játékokkal csak a szenvedés megy. Sokan csalnak az egér+bill esetével, a kontrolleresek meg eszik az ideget ez miatt.

A konzolos játékok áráról meg ne is beszéljünk...

Egyébként, 100 ezerből semmilyen játékra alkalmas gépet nem lehet kihozni. Még használtan is karcos.

Használtan is olyat tudnál venni ennyiből, amit már bővíteni nem fogsz tudni a jövőben.

Az meg szerintem pénzkidobás, hogy veszel egy használt gépet és pár év után dobhatod ki, vagy adhatod el fillérekért, mert nem tudod bővíteni.

2020. jún. 25. 21:47
 5/6 anonim ***** válasza:

Néz szét Hardveraprón.

I5 3.gen/16gb/rx580 kapható használtan 70-80 ért.

Vagy ha kell még küldök privátban hirdetést is hogy kitől érdemes és kitől nem.

2020. jún. 26. 04:45
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! A konzolos téma az felejtős, mert csgo nincsen rajta, max xbox 360-on és ps3-on ahol talán az új frissítéseknek köszönhetően van úgy 30 fps-ed. Én oda írtam, hogy lehet használt is és azt is, hogy csgo-t szeretnék játszani és olyan kommenteket kaptam, hogy "ami a mai játékokat futatja az min 300.000ft.." stb. Na mindegy. 102.000 ft-ért sikerült egy olyan gépet vásárolonom vaterán amihez volt egy év garancia + csgo medium grafikán, video rögzítés mellett minimum 120 fps! :)
2020. júl. 17. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!