Hp alaplaphoz "normális táp"?
Halihao.
Azt se tudom hol kezdjem. Vettem egy hp alaplapot használva de csak mikor megérkezett akkor vettem észre hogy hiba volt. Hp alaplap fogalmam sincs milyen lga 1155 ddr3 as 4 slottal. A lényeg viszont a táp ellátás. 2x6 pin es csatlakozo kell 24 pines helyett. Valami ilyesmi:
Magyarországon nem lehet venni ilyet mert eddig csak amazon, ebay , wish ,aliexpress stb oldalakon láttam. Netán ha találnék és vennék ilyet azzal már működnie kell nem?
Ui: sry helyesírásért
Ha nem kapsz sehol, akkor tényleg megéri házilag elkészíteni, nem nagy dolog... (persze nem árt ha a középiskolás fizikára még emlékszel, pl multiméter helyes használata, stb..)
Nekem olyan gépházam van aminek a frontpanelje külön tápforrást igényel az alaplap tápkábeléről. Ezért adtak hozzá egy speciális toldót amiről leágaztatták. (Eredeti kínai minőség volt, 2 hónap után oxidálódott és kontakt hibás lett.) Emiatt nem akartam a házat cserélni / garanciáztatni, így házilag készítettem hozzá egy megfelelő kábelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!