Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hp alaplaphoz "normális táp"?

Hp alaplaphoz "normális táp"?

Figyelt kérdés

Halihao.

Azt se tudom hol kezdjem. Vettem egy hp alaplapot használva de csak mikor megérkezett akkor vettem észre hogy hiba volt. Hp alaplap fogalmam sincs milyen lga 1155 ddr3 as 4 slottal. A lényeg viszont a táp ellátás. 2x6 pin es csatlakozo kell 24 pines helyett. Valami ilyesmi:

[link]

Magyarországon nem lehet venni ilyet mert eddig csak amazon, ebay , wish ,aliexpress stb oldalakon láttam. Netán ha találnék és vennék ilyet azzal már működnie kell nem?

Ui: sry helyesírásért

2020. jún. 24. 10:02
 1/4 A kérdező kommentje:
2020. jún. 24. 10:04
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan az kell neked ami a második képen van. Valószínűleg kínából tudsz ilyet rendelni, vagy ha értesz valamennyit az elektronikához, egy PCI-E csatlakozót átforraszthatsz, de óvatosan, figyelj a bekötésre, mert ha valami félremegy füstölni fog. "Az elektromos berendezések füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább."
2020. jún. 24. 10:21
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem kapsz sehol, akkor tényleg megéri házilag elkészíteni, nem nagy dolog... (persze nem árt ha a középiskolás fizikára még emlékszel, pl multiméter helyes használata, stb..)

Nekem olyan gépházam van aminek a frontpanelje külön tápforrást igényel az alaplap tápkábeléről. Ezért adtak hozzá egy speciális toldót amiről leágaztatták. (Eredeti kínai minőség volt, 2 hónap után oxidálódott és kontakt hibás lett.) Emiatt nem akartam a házat cserélni / garanciáztatni, így házilag készítettem hozzá egy megfelelő kábelt.

2020. jún. 24. 10:37
 4/4 anonim ***** válasza:
Az amazonnal nekem bajom volt, onnan ne rendelj, sajnos nem megbízhatóak.
2020. jún. 30. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!