Megnyitom az alkalmazást és legenerálódik egy másik. Hogy lehetne véget vetni ennek?
Sziasztok! Vettem egy rampage smx-r44 egeret és a 654 ezredik oldalról sikerült letölteni hozzá a makro programot, és ahonnan letöltöttem a gy
ártó által átirányított oldal volt. Rendesen működik stb, viszont amikor megnyitom akkor legenerál egy demon tools lite ikonos alkalamazás szerüséget, amit megnyitni se lehet, megvizsgáltattam az avastal de elvileg ártalmatlan, de akkor is rohadtul zavra, hogy mikor megnyitom létre jön, bárhányszor is törlöm le az előzőt, már letöröltem a demon toolst is de így is legenerálja.. szerintetek ezt hogy lehetne megszüntetni?
Azzal vigyázz. valszeg az is egy segurazo val fertőzött verzió. Sokan besszippantják azt a szart, malware írtónak állítja be magát. nagy kárt nem okoz, de idővel tele nyomja a böngésződet reklámokkal, és rohadtul belassul a géped is.
malwarebytes írtja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!