Rajmund100 kérdése:
Van egy számítógépem és kiváncsi vagyok a processzor teljesítményére. Intel (R) Celeron (R) CPU 2mag,2 logikai processzor E1200 @ 1.60GHz 1.60GHz Most akkor nekem 3.2 GHz-es össz processzorom van?
Figyelt kérdés
2010. aug. 1. 14:13
2/9 anonim válasza:
Nem. Ez 1db 1.6GHz-es processzor. Ugyan két magja van, de az egyik leggyengébb kétmagos processzor.
3/9 anonim válasza:
Nem de ez a processzor nagyon gyenge.Szerintem az én régi 3,2 ghz P4em megveri.Ajánlom hogy vegyél bele egy Pentium Dual Core-t vagy Core 2 Duot
4/9 anonim válasza:
na jó ilyen szemete van barátnőmnek is baki winamp beakad rajta ezen már a 200Mhz mmx em is túlépett
a celeron kukába való
5/9 anonim válasza:
csak szórakoznak veled, igen 3,2 GHZ-d van
6/9 anonim válasza:
NEM 3,2 GHZe van!!
Mind a két mag 1,6ghz en jár.
7/9 anonim válasza:
"csak szórakoznak veled, igen 3,2 GHZ-d van"
Bár 0%-nak nem szokás hinni, de jöjjön a szemléltető példa:
Két autó egymás mellett halad 100km/h sebességgel. 1 óra múlva 200km-re lesznek a kiindulási ponttól? Ugye, hogy csak 100-ra! Viszont több embert tudnak elvinni.
8/9 anonim válasza:
ami neked van 2X 1.6 Ghz az nem 3.2Ghz ezt hidd el
ha te is meg öcséd is 160 centi nem 3.2 méterre vagytok a földtől ha egymás mellett áltok NEM?
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Akkor a lényeg hogy két 1.6 GHz van benne. Mégis csak több mint az egy :D
2010. aug. 2. 10:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!