Tomi_212 kérdése:
Van egy pc ami geforce 1060 karival. Régi monitorral ami vga, Átalakítom közvetlen a kártyáról (HDMI) és megy a monitor?
Figyelt kérdés
De ha a tv re akarom hogy tudom a kivetítés nem megy. Alaplapon ugyan van HDMI,de ugye az a monitor és a 1060 kártyában van.ötletek? Mindegyiket akarom használni.2020. jún. 23. 00:16
1/12 anonim válasza:
Az átalakító csak egy útvonal, a jel ugyanaz marad. Max. rosszabb minőségű lesz, de ez nem feltétlenül lesz észrevehető, ha alacsony felbontású monitort használsz hozzá.
2/12 anonim válasza:
Na ennek a szósalátának fussál neki még egyszer, hátha lesznek belőle magyar mondatok.
HDMI - VGA átalakító létezik, kb. 5e forint. Vagy ha Kínából rendeled, sokkal kevesebb, csak várni kell rá pár hónapot.
Az alaplapi HDMI valóban a CPU belső GPU-jára van kötve, az tehát rajtad nem segít.
3/12 A kérdező kommentje:
Nincs hozzá egy olyan hogy VGA 2kimenet HDMI vel?
2020. jún. 23. 00:33
4/12 anonim válasza:
Minden létezik. Keress rá 4chan-en, magad is tudsz készíteni mindent.
5/12 Morzsi007 válasza:
Megfogalmazhatnád mégegyszer mit szeretnél, mert nem érteni magyart ...
6/12 A kérdező kommentje:
VGA HDMI átalakítom van de még egy hdm it beleakarok dugni, hogy a tv re is kivetítsem.
2020. jún. 23. 11:54
7/12 anonim válasza:
Dugd össze az átalakítóval a HDMI elosztót
8/12 A kérdező kommentje:
Oksa de akkor csak a tv n van vagy a monitoron , én mindkettőn szeretném látni
2020. jún. 23. 12:16
9/12 anonim válasza:
Rájöttem, mit akarsz csinálni.
Venned kell egy dokkoló állomást, aztán a DisplayLink segítségével össze tudod kötni a monitorjaidat/kijelzőidet.
10/12 A kérdező kommentje:
elképzelhető, de ez iszonyat drága
2020. jún. 23. 14:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!