Az Asus P5K alaplap támogatja a 64 bites Windows 7-et?
Nekem is Asus P5K -m van, minden tökéletesen működik 64-bites Windows 7 alatt. Az alaplapi driver -eket, meg nem az Asus honlapján kell keresni, mert azt nem frissítették (és valószínű már nem is fogják) Windows 7-re.
Alaplapi chipset:
Hang:
RAID:
ftp://driver.jmicron.com.tw/
ACPI driver -ként meg használhatod a Vista 64-bitesét ami az Asus oldalán van.
[link] :
Downloads --> Computer Peripheral ICs --> PC Audio Codecs --> High Definition Audio Codecs
Majd fogadd el a licenc szerződést, és már töltheted is.
A RAID-nál ez kell:
ftp://driver.jmicron.com.tw/jmb36x/XP_Vista_Win7/
Ha jól emlékszem az e-SATA, az meg gondolom triviális, hogy a legújabbat kell leszedni.
Khmm, már elmondtam, hogy csak a legújabbat kell !! :
JMB36X_WinDrv_R1.17.55_WHQL_eSATA.zip
Akkor az simát kell!
Egy dolog biztos JMicron JMB363 -as vezérlőchip van az alaplapon.
Ha ez után sem megy fel, és úgysem használod az e-SATA -t inkább tiltsd le a BIOS-ban, és kész.
Baromság! Szerintem itt csak "User Error" van.
Én a legújabb játékokkal játszok alatta, mindenféle probléma nélkül.
Rakd újra Windows 7-et, persze nem kókányolt takony Pistike edisönnel, hanem hivatalos MSDN forrásból származóval. Aktivátornak ne kétes forrásból származó cuccot használj, hanem a DAZ loader 1.9-et. Küld rá a legújabb drivereket (VGA-ból is). Segédprogramoknak ne az 1000 éve a vinyódon/szekrényeden porosodó szoftokat használj, hanem ezekből is minél frissebbet.
Ha tápegységnek valami kínai ipari hulladékot használsz, akkor azt cseréld le valami normálisra, mert a feszültség ingadozások miatt hibázhatnak a hardverek, nem beszélve arról előbb-utóbb tönkre is teszi azokat.
Ha ez után is sz*r, akkor már gondolhatsz alaplap/CPU/RAM/VGA/Stb.. hibákra, de addig semmi alapod nincs rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!