Ennél van jobb SSD vétel ?
25k ért 60 hó garival jó adatok így jónak tűnnek , vagy valóban az? Mert mindenki Samsungtól ír csak
A Crucial nem rossz!
a WD-vel és a samsunggal szerintem pariban van.
a RAMjaik is jók
Jók ezek is. Persze mindenki a leggyorsabbat szeretné, viszont annyira minimális a különbség real használatban, hogy szerintem tökmindegy. én pl. az adata cuccait veszem. van egyterás rendszer, és egy 2 terás az alaplapban. Mellé van egy 4 terás hagyományos ssd, az samsung, de qvo 860 as. az a leggagyibb. De így is tökéletes képek tárolására. azóta megtáltosodott az adobe bridge.
Szóval az ilyen nevesebb gyártókat nyugodtan veheted. tesztekben látványos a különbség csak, a gyakorlatban szinte nulla.
A crucial alapvetően 10-12 százalékkal szokott lassabb lenni mint pl a samsung, 30-35 százalékkal olcsóbban. Megbízhatóságukkal sincs semmi gond, kicsit lassabbat kapsz jelentősen olcsóbban.
Viszont ez a konkrét ssd szerintem egyáltalán nem jó vétel, valós tesztekben alig teljesít jobban mint a sima sata modelljük, én nem pocsékolnám el a m.2 csatlakozót olyan ssd re ami nem nyújt érezhetően többet egy sata csatlakozásúnál. Gondolom ezért is kerül gyakorlatilag ugyanannyiba mint az mx500. Btw a garancia nem így működik, 60 hó VAGY 100TB írás, amelyiken előbb túl vagy. Viszonyításképp, a samsung az 500 as modelljére 3x ennyi írást garantált, a 100TB elég karcsú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!