Hol jó a laptop billentyűzete, hol nem?
Sziasztok
Másfél éves HP laptopom van, és egy fertőtlenítős rongy után meghalt a billentyűzete enyhén. Egy gomb helyett tobbet ütott. A rovid ő-m még nem jó, ezt írja : "ó-ö".
A számok sem, van, amelyik jó, van, amelyik nem.
USB-s billentyűzeten nincs gond.
Az elején a bill. hetven százaléka ilyen volt, most csak a rovid ő és néhány szám. Vannak napok, amikor megint rosszak, és utána másnap mind jó szinte.
Másfél hónapra kellene kb nélküloznom a gépem és kerülne kb hatvanot ezer forintba.
Szétszedtem már, de úgy van beépítve, hog5y ű nem férek h6ozzáü.
A vég5ére meg5int elkattant, mint láütjáütok. Eg5yik g5ombról a máüsikra h6irtelen meg5int g5ű ír.
Most rádugtam az USB-set. Szóval látjátok, végiggépeltem az egészet Ö betű nélkül, gyönyörűen, majd egyszercsak olvashatatlanná vált, amit írtam.
Nem hiszem, hogy ha bele is folyt egy csepp Sanytol (3 hónapja nagjyából), annak most ilyen tünetei vannak. Ha az ott elmart bármit, akkor elmart, rá 2 hónapra nem javulhatott meg, aztán mégse, aztán mégis.
Tudnátok nekem bármi tippet adni, mi okozhatja ezt, mit tehetnék?
Garis a gép, de kétlem, hogy ezt garisként csinálnák meg. És egy új gép talán 90 körül meglenne, míg ez majdnem 70, plusz másfél hónap.
Köszi a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!