Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Használt pc beszámítás?

Használt pc beszámítás?

Figyelt kérdés

Helló mindenki!

Először is bocs a helyesírási hibákért.

Másodszor egy elég fura kérdésem lenne az iránt hogy pl: Nyíregyházán van e olyan számítógép szaküzlet ahol bevesznek használt pc-ket.

Esetleg van e módja hogy megváljak tőle, azon kívül hogy hirdetem már pár helyen. Egy régi configról van szó lásd a linken:

[link]

Teljesen működő napi használat alatt van amíg nem vásárlok másik pc-hez alaplapot. Tehát nem amiatt szabadulnák meg tőle csak hogy félreértést kerüljük. Igaz bár régi de kissebb gamekhez, filmezésre, netezésre tökéletes. Rizsától eltérve sajnálnám kidobni meg hát ennyiért akár tanulásra is alkalmas gép és tényleg tárgyra térve van e olyan hely Nyíregyházán ahol beszámítsák?

2020. jún. 19. 21:28
 1/4 A kérdező kommentje:

Esetleg ha nem reális lenne az ár kb mennyiért áruljam?

ui: hirdetés régebben is fent volt csak töröltem és újra felraktam, ami miatt kevés emberhez jutott el a hirdetés alapján.

2020. jún. 19. 21:30
 2/4 pappgr ***** válasza:
Nem hiszem hogy bárki be fogja számítani. Egyszerúan abszolút a technológia, ennyiér tvagy egy kicsit többért lehet venni raspberry pi-t ami ugyanennyit vagy többet tud.
2020. jún. 19. 21:43
 3/4 anonim ***** válasza:
76%
Ez még CNC mellé is kevés vezérlőnek, szerintem ha nem tudod eladni, nyugodtan dobd ki az elektronikai hulladék közé (nyilván ne kukába, rendes átvevőhelyen add le.)
2020. jún. 20. 01:08
 4/4 anonim ***** válasza:
Nyíregyházán nemtom h van e de a számtárház tudtommal beszámítja vagy mi
2020. júl. 5. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!