Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Külső videókártyát szeretnék...

Külső videókártyát szeretnék venni a laptopomhoz, de szinte semennyire nem értek hozzá?

Figyelt kérdés

Az árkategória lényegében nem számít, viszont amennyire utánanéztem és jól értelmeztem, nem elég megvenni egy alkatrészt, ami ha megjön egyszerűen bedugom és már működik is (jól tudom?)

A célja a játékok gyorsabb futtatása, nagyobb felbontással lenne.

Amit eddig kinéztem: Egy ASUS ROG Bridge Aura 4 videokártya kiegészítő

Ez megfelelő?

2020. jún. 19. 08:17
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Tehát a kérdésem: Ha ehhez a dokkhoz, amit a kérdésben említettem, veszek egy erős videó kártyát, akkor elméletileg csatlakoztathatom a laptophoz?
2020. jún. 19. 18:38
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Az eros videokartyat a hajadra kenheted, ha a laptopban gyenge a cpu, keves a ram, es az utobbit is korlatozva lehet fejleszteni.

Miert nem egy jobb gepet veszel a kinlodas helyett? Anyagilag ugyanott vagy.

2020. jún. 19. 18:47
 13/16 A kérdező kommentje:

Túl jó a laptop többi alkatrésze ahhoz hogy csak úgy újat vegyek

Szóval: Mi minden kene ahhoz hogy külsőleg egy jobb videokártyát csatlakoztassak?

Linkekkel, árral együtt, ha lehet

Bocsánat hogy nem értek hozzá nagyon

2020. júl. 5. 11:49
 14/16 anonim ***** válasza:

De miért nem írod le a konkrét típusát a gépnek? Nehéz elképzelni hogy jó lenne proci\ram téren ha a "cyberpunk esélytelen", jön minden szarra, és őszintén, nem is néz ki túl jól(nem a régebbi, 48 perces "gameplayről" beszélek, (az szép volt, csak épp annyi valóságalapja volt mint egy ubisoft trailernek) hanem arról amit a közelmúltban adtak ki, ami köszönőviszonyban nincs misőgben a korai trailerekkel).

Ha mindenáron ezt akarod csinálni, és nem értesz hozzá, akkor találsz rá kész, plug and play megoldást.

[link]

Leírták már hogy nem jó ötlet, mert igen, méreg drága, és igen, olcsóbb ha veszel egy új laptopot. Akkor van értelme esetleg ha több gép között ingázol, de akkor is vitatható.

2020. júl. 5. 20:18
 15/16 anonim ***** válasza:
Úristen...
2020. júl. 5. 23:06
 16/16 anonim ***** válasza:
Felejtsd el.
2020. júl. 6. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!