Egy integrált, és egy dedikált GPU tud együtt működni?
Figyelt kérdés
Ha egy számítógépbe kétfêle GPU van, az tud úgy együtt működni (összeadódni) mintha két dedikált lenne?2020. jún. 17. 14:51
2/6 anonim válasza:
Elméletben igaz lehet amit az első ír, de ez a valóságban sosem fog teljesülni, nem lehet olyan dedikáltat venni mint amilyen az integrált. Plusz sok értelme sem lenne neki, mert a legkomolyabb integrált is kb. egy 30 ezer Forint dedikált szintjét hozzá, tehát nem valami nagy teljesítményű.
3/6 anonim válasza:
Első vagyok, nekem volt ilyen rendszerem. Szóval lehetséges. De teljes mértékben igazad van, hogy nagyon gyenge volt, hamar kinőttem, így végül egy különálló, de erős dedikált kártya lett a vége.
4/6 A kérdező kommentje:
Tehát az azonos tipust komolyabban veszi, minthogy Ryzen processzor+ Rx videókártya?
2020. jún. 17. 16:28
5/6 meszike91 válasza:
Az amd-nél volt ilyen szerintem. De sok értelme nincs. Eleve egy több gpu-s rendszernek sincs semmi értelme az esetek 90%-ában. A ryzen procik többségében nincs gpu, csak ezért pénzkidobás volna g-s ryzent venni.
6/6 anonim válasza:
Ha a dedikált GPU mellé engedélyezed biosban az integrált (igp) GPU-t is akkor amíg a dvga a képmegjelenítést végzi addig az igp számolhatja a Seti-keresést vagy egyéb elosztott számolást:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!