Átlagban a nagyobb címeket (játékokat) hogy viszi ez a gép?
Figyelt kérdés
Rx 570 mini (itx méret)
i5-6400
8gb ddr4
2020. jún. 15. 20:46
1/6 fukapapa27 válasza:
Nem akarok bele beszélni de 2020-ban én nem vennék 4 mag 4 szálas processzort ennek az árán én inkább vennék AMD Ryzen 1600 vagy 1600X-es processzort ami 6 mag és 12 szál! Nekem 4 mag 4 szálas 4.4 GHz procim van de már sokszor kevés ez is sok mindenhez!
Szóval ha még nem vetted meg akkor inkább az AMD-t válaszd!
2/6 A kérdező kommentje:
Sajnos késő, viszont árban egész jó, illetve volt ugyan ennyiért amd-s, meg úgy összességében kicsit jobb gép, viszont az az eladó nem rendelkezett 1 pozitív értékeléssel, és ekkora összegnél azért az már számít. Akitől vettem, ő 165+-szal.
2020. jún. 15. 21:25
4/6 anonim válasza:
A kerdesrr valaszolva: az rx 570 meg mindig egy kituno budget kartya, highon vagy mediumon minden aaa-s jatekot vinnie kene
5/6 anonim válasza:
Szia! A mai címekhez kevés lesz a 8GB memória, vegyél 2x8GB-t, körülbelül 2666MHz-3000MHz környékén, de előtte nézd meg, hogy az alaplapod képes-e arra a sebességre. i5-öt pedig hagyd ott szerintem, ahogy fukapapa27 írta, egy Ryzen-nel jobban jársz. Elég olcsón hozzájutsz egy 12 magos processzorhoz (pl. Ryzen 5 2600-2600X).
6/6 A kérdező kommentje:
Egyenlőre nekem a kölcséghatékonyság a szempont, és fullhd 60 fps-nél több nem kell, max ugye a beállítások high-ultra...4k meg 144hz nekem nem igényem. Gondolkodtam egy alaplap proci kombón, de egyenlőre nem tehetem meg, majd később:)
2020. jún. 16. 17:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!