Pendrive-ról adatok visszaszerzése?
Van egy pendrive-m, nem régi, kb. 1 éves, minden képet, videót azon tároltam.. több ezer képről van szó.
Rendszeres használatban volt, bizonyos időnként mindig erre mentettem.
Viszont ma az a meglepetés ért, hogy nincs rajta semmi.
Amikor csatlakoztatom kiírja, hogy "probléma adódott ezzel a meghajtóval", vizsgálja és javítsa meg.... bármelyikre megyek, nem történik semmi, ha ki X-elem bejön az ablak, amiben kellenének, hogy legyenek a mappák, de nincs, helyette lap 4 lap ikon van, ilyen elnevezésekkel: e▀1ë,.d*.hh ...
Most akkor tönkrement? Komolyan? Ennyit ért... Pótolhatatlan dolgok voltak rajta...
Telefonomon nem fértek el, régen kiírtam CD-re, tönkre ment. Egy időben gépre mentettem simán, besz@rt a gép. Vettem pendrive-t, most ez is?
Mindig bezártam és utána húztam ki a laptopból a pendrivet.
Igen, tönkrement sajnos.
De semmi sincs még veszve. Letöltöd a számítógépedre az EASEUS Data Recovery programot, bedugod a pendrivet és a progival szépen minden adatot, képet, stb. lementesz róla.
És csak utána hajítod el :D
Pótolhatatlan dolgot nem tárolunk 1 darab helyen. Ráadásul pont nem pendrive-on, mivel az alapvetően csak egy adathordozó-, és nem adattároló eszköz.
Minimális esély van rá, hogy a tartalmából még látsz valamit, de a legközelebbi esetre majd felkészültebb leszel, ezzel már nem tudsz sok mindent kezdeni. Annyira elterjedt már a felhőtárhely, teljesen kézenfekvő lett volna pár giga képnek és videónak. Google Fotókban van korlátlan tárhely ha bekapcsolod a tömörítést (nem lesz látható változás).
Köszönöm a válaszokat.
Első válaszoló letöltöttem a programot, de kb 100 db képet hozott vissza, fizetni kellene érte.
Majd utána nézek ennek a felhőnek, sajna nem értek hozzá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!