Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Újabb ryzen alá már érdemes...

Újabb ryzen alá már érdemes 10-et telepíteni?(sok itt a win7 fanboy sajnos akik okoskodnak)

Figyelt kérdés
2020. jún. 12. 10:54
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
65%

Mind mindig, itt is az egymástól átvett közhelyek okoznak problémát.

A win10 egyértelműen jobb és gyorsabb, minden tekintetben.

Sokan elfelejtik, hogy a win7 megjelenésekor is számos probléma volt. az is ki lett kiáltva kémprogramnak etc.

A valóság pedig az, hogy meg kell tanulni kezelni a dolgokat. Szinte mindent ki lehet kapcsolni a win10 ben hivatalosan is. A többit is meg lehet oldani.

Mikor az emberek meglátják a csempét nem megoldást keresnek, hanem rávágják hogy szar. Ott az open shell, mindjárt előkerül a régi startmenü.

A hálózati beállítások sem lettek bonyolultabbak. Egyes régi eszközöknél manuálisan meg kell adni az ip-t, ennyi az egész.

Egy titka van, a hardver. 4 magos proci, 8gb ram, ssd.

ha ezek megvannak nem lesz probléma a mindennapi használat során.

2020. jún. 12. 12:37
 12/17 A kérdező kommentje:
2 magos i3 processzor alatt sem volt problémám vele.
2020. jún. 12. 12:58
 13/17 A kérdező kommentje:
I3-3217u
2020. jún. 12. 12:58
 14/17 anonim ***** válasza:
C64-en is kivalo volt!
2020. jún. 12. 14:44
 15/17 anonim ***** válasza:

Nagyon érdemes a win 10.

A ryzenek ereje a sok feldolgozási szálban (és magban) van.

Ezt viszont a szoftvereknek is ki kell használni, tehát azokból is újabb kell. Azok meg win 10 alatt dolgoznak rendesen.

És úgy rémlik maga a win 10 is jobban kezeli a szálakat meg a proci fekvenciákat.

2020. jún. 18. 09:30
 16/17 kriszpo ***** válasza:
21%

Nem értek hozzá annyira mint ti, mert nem olvasok fórumokat és nem nézegetek benchmark értékeket.

14 évesen kaptam az első PC-m (XT 8086) 1995-ben, azóta foglalkozok informatikával (akkor még számítástechnikának hívták). Végigjártam a DOS 6.22-től a Win 10-ig mindent, kicsit belekostoltam a Linuxba is.

Maradtam a jogtiszta Win 10-nél. Tapasztalat: jelenleg nekem a Win 10 funkcióban és sebességben teljesen megfelel. Megfelelő védelemmel és szoftverekkel teljesen alkalmas többcélú felhasználásra: internetezésre, játékra, videószerkesztésre. Ami a hardware-t illeti: Ryzen 1600x + 16GB RAM + 512GB SSD + 3TB HDD + 700W táp. Ez az én tapasztalatom.

2020. jún. 20. 09:21
 17/17 kriszpo ***** válasza:
47%

Ja, igen. Csak a kérdésre nem válaszoltam.

Igen, érdemes.

2020. jún. 20. 09:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!