Újabb ryzen alá már érdemes 10-et telepíteni?(sok itt a win7 fanboy sajnos akik okoskodnak)
Mind mindig, itt is az egymástól átvett közhelyek okoznak problémát.
A win10 egyértelműen jobb és gyorsabb, minden tekintetben.
Sokan elfelejtik, hogy a win7 megjelenésekor is számos probléma volt. az is ki lett kiáltva kémprogramnak etc.
A valóság pedig az, hogy meg kell tanulni kezelni a dolgokat. Szinte mindent ki lehet kapcsolni a win10 ben hivatalosan is. A többit is meg lehet oldani.
Mikor az emberek meglátják a csempét nem megoldást keresnek, hanem rávágják hogy szar. Ott az open shell, mindjárt előkerül a régi startmenü.
A hálózati beállítások sem lettek bonyolultabbak. Egyes régi eszközöknél manuálisan meg kell adni az ip-t, ennyi az egész.
Egy titka van, a hardver. 4 magos proci, 8gb ram, ssd.
ha ezek megvannak nem lesz probléma a mindennapi használat során.
Nagyon érdemes a win 10.
A ryzenek ereje a sok feldolgozási szálban (és magban) van.
Ezt viszont a szoftvereknek is ki kell használni, tehát azokból is újabb kell. Azok meg win 10 alatt dolgoznak rendesen.
És úgy rémlik maga a win 10 is jobban kezeli a szálakat meg a proci fekvenciákat.
Nem értek hozzá annyira mint ti, mert nem olvasok fórumokat és nem nézegetek benchmark értékeket.
14 évesen kaptam az első PC-m (XT 8086) 1995-ben, azóta foglalkozok informatikával (akkor még számítástechnikának hívták). Végigjártam a DOS 6.22-től a Win 10-ig mindent, kicsit belekostoltam a Linuxba is.
Maradtam a jogtiszta Win 10-nél. Tapasztalat: jelenleg nekem a Win 10 funkcióban és sebességben teljesen megfelel. Megfelelő védelemmel és szoftverekkel teljesen alkalmas többcélú felhasználásra: internetezésre, játékra, videószerkesztésre. Ami a hardware-t illeti: Ryzen 1600x + 16GB RAM + 512GB SSD + 3TB HDD + 700W táp. Ez az én tapasztalatom.
Ja, igen. Csak a kérdésre nem válaszoltam.
Igen, érdemes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!