Frissítsek Windows 10-re? Van valami értelme?
Nem mai a gépem, Windows 7 Pro fut rajta.
Bátyámnak ugyan ilyen gépe van, csak neki 16GB rammal, neki azt mondja tökéletes rajta a Win 10.
A gépem adatai:
Dell Optiplex 9020
Intel i7 4770 @ 3.4GHz
AMD Radeon HD 8490
2x 4GB DDR3 1600MHz
1x 1TB SATA HDD
1x 250GB Samsung SSD
Tervben van hogy veszek bele egy erősebb grafikus kártyát.
Bátyám 2-3 évvel ezelőtt úgy frissítette az övét, hogy minden fájl, program, játék megmaradt neki. Én is valahogy úgy szeretnék frissíteni.
Szerintetek lenne értelme? Vagy maradjak a Win 7-nél ezen a gépen?
Dobd ki a Hdd-t és cseréld SSD re, osszad fel rendszer és adat particiókra, ne egybe kezelje az egész meghajtót, aztán frissítsd.
Igen, van értelme.
Ja és ismerkedj meg a Winaero Tweaker-el, meg a csoportházirend beállításokkal, a rendszergazdaság, és a rendszerkarbantartás mibenlétével, hogy optimalizálni tudd a rendszert, te használd és ne az használjon téged.
Előző voltam...
SSD van a gépben, fentebb is írtam "250GB Samsung SSD".
Ezen van most a Win 7. Kitakarítottam olyan szinten, hogy a rendszerem most programokkal együtt kb 70 GB-ot foglal el.
Ha ezt Media Creation tool-al frissítem Win10-re úgy, hogy azt választom minden fájl megtartása akkor elvileg jó lesz?
Igen. Van. Tiszta installal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!