Akinek van VR szemüvegje, mit gondol róla? Megérte megvenni?
Hát nekem PlayStation VR-om van.Ugye ez sokkal olcsóbb, meg nem is nyújtja azt az élményt.Játszottam vele a Resident Evil 7-et pl.
És nagyon jó élmény.Tényleg olyan, mintha ott lennél stb.Ráadásul horror játékoknál tényleg megilyed az ember.Annyi, hogy a grafika eléggé "pixeles", de ez csak PS VR, gondolom az 1000 eurós Valve Indexnél már gyönyörű a játék.És a fizika is stb.Szerintem rendkivül jó a VR, de én nemtudtam megengedni magamnak a Valve Index-et, és ezeket a drága dolgokat.Pedig nagyon szeretném játszani a Half Life Alyx-ot.Láttam videókat is róla, és nagyon durva a fizika, látványvilág minden.
Tehát ezzel azt szeretném mondani, hogy nekem 130-140 ezres VR-om van, ami bőven olcsóbb mint a többi VR headset, viszont már ez is rendkivüli élményt nyújt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!