Tudnátok moduláris tápegységet ajánlani max 25-30-ért?
Seasonic FOCUS GX-550W Gold
Ebben az árkategóriában ennek a legjobb a hatásfoka, és van rá 5 év gyártói garancia is. Az 550W ugyan erős túlzás a gépedhez, de kisebbet nem lehet kapni ilyen paraméterekkel, plusz így bőven marad tartalékod ha fejleszteni szeretnél a következő 5-10 évben.
Seasonic CORE-GM-500 Core GM 500W gamer 26k
SilentiumPC SPC140 Supremo M2 Gold 550W ATX 27k
mind kettő 80+ Gold 5év gari japán kondis, de ha a következő gépeidbe is akarsz egy tápot én ezt venném: Fractal Design 560W ION+ Platinum 560W 37 ezer 10év garancia, betonstabil feszültség, ilyen áron best buy 2080 TI mellé is mehet későbbiekben.
Az alábbi szakfórum topikjában:
elérhető felsorolásában sorolnak fel megbízható tápokat - esetedben mivel dedikált GPU-t használsz, a Tier A/TierB+ csoportból érdemes válogatni, az előbb felsoroltak teljesen megfelelőek.
Akkor sorban, MWE Gold:
Átlagos, semmi extra, én biztosan nem ezt venném ennyiért.
Focus GX:
Nagyon jó tápegység, ebben az árkategóriában az egyik legjobb, régi neve Prime volt nem mellesleg.
Whisper M(én írtam):
Ki merem jelenteni hogy a kategória egyik legjobbja, nagyon jó választás.(CWT belső de szinte hibátlan lett)
Core-ról most kimondott tesztet nem találtam, de a Seasonic a Focus Plus alá pozicionálta szóval mindenképpen inkább a feljebbiek a Masterwatt kivételével.
Supremo M2:
Ez sem rossz igazából, simán jó választás lehet de nem 27 ezerért.
Szóval véleményem szerintem Seasonic GX vagy Whisper M, igazából egyikkel sem nyúlsz mellé.
Mindegyik jó nyilván, de ennyiért ezek a legjobb vételek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!