Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A törölt adatok hol tárolódnak?

A törölt adatok hol tárolódnak?

Figyelt kérdés
Ha egy számítógépen mondjuk törölve lett a lomtárból, de a sajátgép keresőjén megkereshetőek a fájlok.

2020. jún. 6. 12:46
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Nem. Ezért furcsa, hogy a számítógépet nézem, akkor hogyan lehetne interneten?
2020. jún. 6. 16:03
 22/25 A kérdező kommentje:
A számítógépen belül van olyan, hogy hálózat fül, hát a is rögzített minden hülyeséget nem értem miért. Egy csomó ideig tartott mire beállítottam, hogy ne rögzítse, azóta sem tudom visszaállítani.:D De most a számítógépről van szó.
2020. jún. 6. 16:06
 23/25 anonim ***** válasza:
Szerintem a te a kép előnézeti képét (thumbnail) találod meg. Valamelyik program elmentette a gépedre.
2020. jún. 6. 19:28
 24/25 A kérdező kommentje:
Utolsó köszi, de azt sem tudom mit jelent.. Hülye vagyok ehhez.:( Ezer helyen keresgéltem hogy hol lehet letültöttem töröltem, letöltöttem töröltem.. Most ha rákattintok a képre szerencsére nem nyitja már meg, úgy néz ki félig sikerült letörölnöm csak ilyen nagyon kicsi felbontásban van, de a keresőben még mindig ott van. No amikor rákattintok, hogy törlés azt írja, hogy a fájl nem található vagy nem létezik megnyitni nem lehet csak ilyen kis kockában van. Más program is van amit nem enged letörölni egyszerűen rákattintok, hogy eltávolítás mire azt írja, hogy a megadott modul nem található. De az ikonja ott van a gépen, semmi szükségem rá és nagyon idegesít.:(
2020. jún. 6. 21:06
 25/25 anonim ***** válasza:

"csak ilyen nagyon kicsi felbontásban van"

Igen, mert az csak egy kis méretű előnézeti kép.

Elméletileg, ha a fájlkezelőben a mappa beállításainál kikapcsolod azt, hogy mutasson a rendszer miniatűröket, akkor nem fogod látni ezeket a képeket.

Illetve itt van még néhány metódus: [link]

2020. jún. 6. 23:18
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!