Írnátok véleményt az alábbi konfigról?
Nem régen egy másik témában tettem fel Hasonló kérdést. Az ottani válaszokat figyelve feltennék még egy kérdést. A felsorolásban levő gépház megfelelő méretű az alkatrészekhez?
HyperX Predator 16 gb ram
Raidmax Alpha gépház
Toshiba 1 tb hdd
Kingston 512 gb KC600 ssd
Gigabyte GeForce 1660 6gb Gddr6 super oc pcie
Amd ryzen 3600 processzor
Gigabyte B450M DS3H alaplap
Seasonic core gc 500 w tápegység
DVD meghajtó
A videokáryábol sok variácio van. Nem igazán értem köztük a különbséget, probáltam leirni pontosan annak a nevét amit én néznék, vannak ennél olcsóbbak, de jóval drágábbak is.
És mi lenne ha 2x16 gb? esetleg későbbi ram bővítés ha lenne szerintem jobb a 16 gbos, de lehet végül 2*8 gb lesz 16 gb ram is minden játékhoz bőven elég jelenleg ami engem érdekel. Már elmagyarázták a dual channel lényegét azt értem. Köszi a választ.
jó ez!
nekem ugyanez a videokártyám van (R7 2700 procival), nem fogsz benne csalódni.
mindent is visz fullhd-ban! :) Még a terep 2-t is!!!! :D
a ram 2x8 legyen - sokat számít a dual channel!
ha nagyon akarsz még ramot, akkor vagy veszel még 2x8-at, vagy eladid és veszel 2x16-ot
de játékra jelen pillanatban bőven elég a 16 giga! nincs olyan játék aminek ne lenne elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!