GXT 545 controllerem játékok közben balra be van ragadva, azonban a játékok menüiben és a controllert konfigurálva nincs beragadva. Tudnátok segíteni, hogy ismét normálisan működjön?
Figyelt kérdés
2020. jún. 1. 19:58
1/2 anonim válasza:
Nekem sima xbox 360kontrollernel fordult most elo ez nemreg,szetszedtem,osszeraktam es megjavult,de csak egy kis idore aztan megin egyre jobban huzott valamenyik iranyba. Ezt csak szervizbe tudjak talan megcsinalni. Inkabb vettem egy ujat.aminel szinten elojott,pedig vadi uj volt,es megis. Ezek vezetekesek voltak,ugyhogy most vezetek nelkulit vettem,1-2honapja megvan,nincs baja. De ezmaregalabb a 10.kontrollerem,sose volt ilyen baj egyikkel se,legyen akarmilyen vezetek vagy nem. Ezzel nemnagyon lehet micsinalni
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi, én is veszek inkább újat.
2020. júl. 16. 14:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!