Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Használtan mennyit érhet még...

Használtan mennyit érhet még egy I5 7400 processzor?

Figyelt kérdés
2020. máj. 31. 23:19
 1/5 anonim ***** válasza:
80%
25-30 körül. Az a baj ezzel a CPU-val, hogy multi játékok alatt már igencsak érződik, hogy kevéske a teljesítménye. (ilyen volt nekem is)
2020. máj. 31. 23:27
 2/5 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem 15000 körül lenne reális de valszeg jóval többért árulja sok ember. Új 1600 AF hűtővel együtt 30-35 körül van ami egy 6 mag 12 szálas proci ez meg 4 mag 4 szálas és 4 éves lesz idén.
2020. jún. 1. 00:38
 3/5 anonim ***** válasza:
53%

1

Mikor valaki leírja értelmesen az árat, miért nehéz eladni és lepontozzák.

Ezek ilyen 11 éves kis fitymahuszárok lehetnek, akiknek azé' nem tetszik a vélemény me neki ilyen plocesszola van ... :D

2020. jún. 1. 01:14
 4/5 anonim ***** válasza:
72%

#1 vagyok, egyébként én is sokallom érte még a 25 ezret is.

De az Intelt mindig is túlárazva árulják (használtan is) az emberek, pont mint az ájfónt meg a mekbúkokat. Ez ilyen földöntúli dolog.

Az már mellékes, hogy én még használtan 20-ért se vennék egy ilyen CPU-t. Nem azért mert annyira szar, hanem mert ha éppen nincs hozzá egy lapod akkor már iszonyat bukó az egész.

Csak egy üres alaplapot használtan nem vennék (vagy egyben a procival, vagy sehogy), én legalábbis nem vagyok híve a használt lapoknak, még olcsón sem.

Szóval egy új lap ehhez a processzorhoz pénzkidobás lenne, mivel erre az alaplapra már nem lehet CPU-t bővíteni a jövőben (ugye az Intel-féle foglalat variálások). És egy 4 éves 4 mag 4 szál processzor pont hogy most érte el azt a pontot, hogy kurvä kevés lesz 1-2 éven belül.

Szóval cirka 40-50 ezret lappal együtt kiadni egy relatíve elavult rendszerre, részemről hülyeség. Anyagilag sokkal gazdaságosabban cserébe nagyobb teljesítményért -lehet már új processzorokat venni.

Viszont sokan vannak akik lehet hogy még igényt tartanak rá me' 7. gen i5, vagy annyira nincsenek képben hogy tudják, erre a foglalatra a jövőben nem fognak semmilyen bővítést elvégezni.

2020. jún. 1. 02:24
 5/5 anonim ***** válasza:

A bolti ára most 65k környékén van: [link]

Ez amúgy relatív, hogy kinek mennyit ér meg. pl. ha valakinek van hozzá alaplapja+RAM neki lehet 40-et is megér. Igazából én mindent annyiért árulok amennyiért nekem megéri megválni tőle. Nyilván ha gyorsan kell a pénz akkor érdemesebb áron alul hirdetni mert úgy hamarabb harapnak rá, de ha nem olyan sürgős akkor hirdesd többért.

Még hozzátenném, hogy a Hardverapróhoz hasonló átverős oldalak helyett én inkább a Vaterát és a Jófogást ajánlanám.

Hardveraprón művészet nem csalókba botlani, sajnos rengeteget romlott az oldalt színvonala.

2020. jún. 2. 16:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!