Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A gépemen elmennének ezek a...

A gépemen elmennének ezek a játékok?

Figyelt kérdés

Killing Floor 2 , AC Syndicate, Unity, Rogue, Far Cry 4, Dynling Light, Gta 5, red dead redemption 1, Rage 2, CS:GO, Fallout 4, ROE, Fortnite, Dead By Daylight, LOL, Wow, Elder Scrools Online, For Honor stb

Alkatrészek:

Intel Pentium G3420

4,5gb ram

Radeon HD 7570 1GB

M-Tech 400w tápegység

Az AC Black Frag megy rajta közeped grafikán is 28-30 fps-el 900p-n. A Watch Dogs 1 800x600 legalacsonyabbon is elmegy bár ott néha előfordul amikor laggol, de nemérdekel.

AC Originst már azért nem kérdeztem meg, mert az gondolom esélytelen. Pedig a 2 után, az a kedvenc AC játékom! De ha valamit tudok is venni, valószínűleg nyár után. Akkor inkább beruházok egy ps5-re mint pc-re. Szerintem a ps megint az xbox fölé kerekedik. Mint annó a ps3 vs xbox 360 esetén! De addig sajnos valószínűleg ez a gép marad. Ez kb egy ps3 erőséggben lehet! Eleve most cseréltem benne vga-t és tápot.

2020. máj. 31. 17:41
 1/3 anonim válasza:
100%
Nem egy erőgép de minimumon szerintem úgy ahogy elfutnak, esetleg nézd meg a gépigény.hu n.
2020. máj. 31. 17:49
 2/3 anonim válasza:
Az AC Syndicate, Unity, Origins, Rage 2, For Honor szerintem elég esélytelenek. Pl nekem az Unity. 8gb rammal, gtx 660 Ti vga-val és I5 2300 procival beakad néha. Pedig lowon játszok általában. Annyira rosszul van optimanizálva, ahogy a többi új AC is. Az Origins, Syndicate még esélytelenebb! Viszont szerintem a gta 5, AC Rouge és a többi játék menni fog. Viszont gta 5-be lehet kevés lesz az a 4,5gb ram. És az 1gb vram, szerintem lesz olyan pillanatod. Amikor eltűnik az egész map kevés vramnak köszönhetően :D!
2020. máj. 31. 18:10
 3/3 anonim ***** válasza:
Ja főleg úgy hogy red dead 1 nincs is gépre:D Szerintem vegyél egy jobb gépet. Ha olcsón akarsz kijönni: amd a8 6600k, r9 280x, 8gb ram,fsp 550w táp minimum, alaplapot most nem tudok.
2020. jún. 4. 01:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!