Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miert kapcsolodik ki a masodik...

Miert kapcsolodik ki a masodik monitorom 2-3-4 ora elteltevel ?

Figyelt kérdés
Miert van az, hogy mikor 2 monitort hasznalok a masidlagos monitorom bizonyos ido kozonkent kikapcsol ? Mind a 2 monitoron ki van kapcsolva az energy saving funkcio es a gepen is kikapcsoltam, hogy a monitorok soha ne kapcsoljanak ki illetve soha ne rakja a gepet alvo allapotba. Kabelt is csereltem mar hatha az a baja. Hdmi kabel es displayport kabellel van bekotve a ket monitor. Nem tudom behatarolni mennyi ido alatt kapcsol ki, de olyan mintha azt erzekelne, hogy nem hasznalom a monitort hiaba megy rajta pl 1 video. Mind a 2 teljesen uj monitor. Kiegyensujozott energiasemat hasznalok a gepen. Esetleg ha teljesitmenycenttikusra teszem ez megoldja a problemat ? Googleba talalok sok kerdest ezzel a problemaval kapcsolatban, hogy masnal is jelentkezik de nem talalok ra valaszt amit ki tudnek probalni. Ha megforditom a 2 monitort akkor is kikapcsolja a masodikat 2-3 ora elteltevel mintha nem hasznalnam szoval a monitoroknak sincs baja. Egy ryzen5 3600 16gb ram es egy 1660super kezeli oket.

2020. máj. 31. 13:16
 1/1 A kérdező kommentje:
Energia saving modba rakja ki is irja, hogy 1 perc mulva kikapcsol a monitor. 4 orankent csinalja pedig ki van kapcsolva az energiatakarekos mod
2020. máj. 31. 19:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!