Az AMD fx 4300 cpu hoz elég egy gyári AMD ryzen 1600 hűtő?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem mert most vttem egy másik gépet és ahhoz hozzá adták a gyárit. És az fx 4300-é nagyon hangos.2020. máj. 29. 12:54
1/5 Honexya válasza:
Érdemes inkább nem stock coolert használni, főleg, hogy az fx széria eléggé melegszik.
2/5 A kérdező kommentje:
Csak Más hűtők (=ami lehűti) eléggé drága.
2020. máj. 29. 14:01
3/5 anonim válasza:
igen elég, a 4300 még nem olyan forró fejű és saját gagyi hűtőjével is üzemelt sokáig, ryzen hűtőlye pedig fényévekkel jobb. Nem lesz gond vele.
4/5 anonim válasza:
Jobb a Ryzen hűtő, csak én abban nem vagyok biztos, hogy a lefogatási pont ugyanott van-e.
5/5 A kérdező kommentje:
Igen ott van láttam róla videót. Engem csak annyi zavar hogy az AMD Fx 4300 95W tdp-s, Az AMD Ryzen 5 1600 pedig 65W tdp-s.
2020. máj. 30. 11:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!