Ezt keresem ebay-en?
próbáltam már USB 2.0 Female to male adapter , USB reversible 2.0 female to male adapter,converter,
Ez pl ugyan az csak 90° -os.
#1 : Én se sok értelmét látom. Ha csak nem az, hogy ha egy portot intenzíven használnak örökös ki-be dugdosással, akkor nem a port kopik szarrá, hanem az adapter, amit könnyű pótolni.
Ez ilyen "vírusvédelmi adapter". Sajnos a rendes neve nem jut eszembe.
A lényege, hogy csak a tápot engedi át, az adat érintkezők nincsenek bekötve. Így pl. telefon töltés közben nem lesz adatkapcsolat...
Szerintem barkácsolni is lehet ilyent USB hosszabító kábelből. :)
Ha ez a cél, akkor egy sima hétköznapi hosszabbító, vagy micro USB kábel szigetelését hosszában megvágod, kihúzod belőle a fehér és a zöld kábelt, majd elvágod.
Egyébként alapból tudsz ilyen USB-micro USB vagy USB-USB C-type kábelt venni, ami alapból csak töltő kábel, és nincsenek az adatvezetékek bekötve. Gondolom ezért is ritka a külön átalakító rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!