Mi a véleményetek erről a tápról?
én a chifet kihagynám. Inkább ne legyen moduláris vagy legyen fél moduláris táp. A 2 alaplapi és a vga tép úgy is kell alapban.
inkább corsair, seasonic, evga, riotoro (seasonic belső).
Nem tudom mi a konfig, de 650w mindenre is elég, ha csak nem valami komoly gamer gépet raksz össze.
1. Írd le, hogy a konfiguráció milyen komponensekből áll. Főként a processzor és a videokártya gyártója és típusa az érdekes - az a két legfőbb fogyasztó.
2. Látatlanban gyanítom, hogy a 700 illetve a 650 W terhelhetőségű táp választása erősen túlméretezett lesz - ami azért problémás, mert olcsóbban lehet kapni egy, a konfiguráció számára elegendő terhelhetőségű, de jó minőségű változatot.
3. Az említett tápok közül az Eco széria nagyon-nagyon belépőszintű - itt egy pár teszt a szériáról:
* [link]
* [link]
a Proton is:
* [link]
* https://bit(pont)ly/2B4ffEe
* [link]
erősebb dedikált kártyával ellátott konfigba egyiket se ajánlják:
* [link]
Eco belépő kategória alja, de felejtős mert ott van a System Power 9 illetve az Enermax Maxpro ami jobb.
A Proton talán kicsivel jobb, de nem azon az áron illetve vannak hibái is(OCP nem valami jó a 12V-os ágon).
650W-os táp meg tök felesleges(vitába nem akarok keveredni, írd la a konfigod és wattra pontosan meg lehet mondani, de 99%-ban biztos vagyok benne hogy nem fog kelleni...).
Ha van rá kereted vedd ezt:
Olcsóbban ezt:
De ez is korrekt:
Illetve ennyiért ez nagyon rendben van:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!